вторник, 21 апреля 2015 г.

Як визначити характер людини по почерку?                                                                                Наука графологія, що вивчає почерк, здатна розкрити таємниці, які людина і сама про себе не знає. Фахівцям для цього достатньо переглянути кілька написаних від руки сторінок. Корисна наука, допоможе зрозуміти, з якою людиною ви маєте справу. Професійні навики набувати довго, а ось отримати невеликі знання можна вже зараз.
Нахил букв
Якщо людина під час написання вибудовує пропозиції вертикально - це означає, що перед вами розважлива особистість. Танцюючі літери в різні боки і зміна нахилу означає, що перед вами веселун або іншими словами несерйозний чоловік. Невеликий нахил вправо свідчить про дружелюбність, тепле ставлення до людей, справедливість і товариськість. Якщо букви, як ніби лягають на рядок, то будьте обережні, власник почерку схильний до крайнощів, почуття міри у нього відсутнє. Нахил у зворотний бік притаманний людям з гострим розумом і хорошою витримкою.
Розмір і характер почерку
Розмашистий почерк свідчить про комунікабельність людини, він наділений умінням легко вступати в контакт і знаходити спільну мову з незнайомцями. Дрібні літери кажуть, що перед вами скритна і затиснута особистість. Каліграфічне написання притаманне людям акуратним, обов'язковим. Вони готові старанно виконувати будь-які доручення, але не в змозі приймати самостійні рішення. Власники нерозбірливого почерку знервовані, безтурботні і енергійні особистості. Правильний почерк властивий спокійним людям, а розмашисті букви - активним і веселим.

Комментариев нет:

Отправить комментарий